Det finns en camper för alla

Här kan du välja mellan en mängd olika modeller från två olika fabrikat; Adventurer slideouts som passar till Fullsize Amerikanska pickups och Northstar som har modeller från de minsta japanska till VW Transporter, Ford Transit och Fullsize Amerikanska bilar.

Vi erbjuder åtta olika modeller av typen pop-ups. En pop-up camper passar perfekt för den som vill ha en lättare camper som tar minimal plats. Den smarta finessen på en sådan camper är att du vevar upp taket när du parkerat och får på så sätt den takhöjd som behövs för att kunna stå raklång inuti. Taket vevas sedan ner, på enbart ett par sekunder, när det är dags att ge sig av. Luftmotståndet och vindomfånget blir därmed minimalt när du far fram på vägarna.

Alla våra modeller kan beställas i Flat-bed-utförande för pickuper med platta flak. Välj mellan Semi flat-bed med demonterbara sidoboxar eller True flat-bed med neddragna fasta sidoväggar. Båda varianterna har två stora luckor på varje sida för maximal åtkomst av förvaringsutrymmet. Rådfråga oss om vilken typ som passar till just din flakbil.

Vi erbjuder tio olika modeller av typen Hardwalls. Detta är den vanligaste typen och är mycket stabil och stryktålig. Passar för alla väder och årstider. Ställ av den på campingen med de elektriska stödbenen och använd bilen som vanligt för att göra dagsturer utan att behöva släpa med dig hela ekipaget.